Og det behøver ikke at være naturture det hele. Vi kan også lave ture, hvor vi ser forbrændingsanlæg, sol- og jordvarmeanlæg eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser. 

Har du lyst til arrangere ture i DN-regi, tilbyder vi en Naturguide-uddannelse, hvor du bliver rustet til at holde arrangementer og styrkes i alt det praktiske/udenoms ved et arrangement. Så bliver det ikke så svært at holde et arrangement.

Der er altid mange idéer at få. Bliv inspireret af andre afdelinger gør, se www.dn.dk/ture, men brug også DN’s kampagner såsom Naturens Dag, Affaldsindsamling, Kystvandringen eller Naturtjek til at lave arrangementer ud fra. 

Sådan gør vi

Vi har nogle faste arrangementer og ture.

Affaldsindsamlingen i april deltager vi i hvert år. De Vilde Blomsters Dag i Juni afvikles i samarbejde med Botanisk Forening.

Derudover deltager vi normalt også på Naturens Dag og Geologiens Dag, hvor vi senest arrangerede tur i samarbejde med DN Svendborg og Fynske Fossilsamlere.

Kontakt

Har du lyst til at være med til at lave arrangementer i DN Langeland, så kontakt Nis Rattenborg på langeland@dn.dk eller tlf. 20771065